Pereti Pictati

pictura cu suflet

 

decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti decor pentru adulti

 

Este la moda de cativa ani mobilierul minimalist cu unghiuri drepte si forme aerisite, un mobilier in care fluxurile de circulatie sunt mult mai cursive iar senzatiile de relaxare si degajare sunt amplificate; se poarta clasicele nuante de pamant sau combinatii explozive de culori.

Ne conformam cu totii acestor tendinte si totusi moda, ca orice moda, sfarseste prin a uniformiza, a depersonaliza.

Simti ca acestor interioare le lipseste ceva, acel "ceva" unic care ne face sa asociem casa cu personalitatea proprietarului acelui spatiu.

Va oferim posibilitatea de a avea un d├ęcor original, inedit. Pictand direct pe perete, in armonie compozitionala si cromatica cu celelalte piese din interior, decorul capata amploare si are un puternic impact vizual.

Pictura decorativa este si o solutie practica pentru scoaterea in evidenta a spatiului inteior prin decoratiuni spectaculoase clasice sau moderne realizate pe baza propunerilor dumneavoastra sau la sugestiile noastre.

Noi realizam inobilarea spatiilor de locuit, a birourilor, restaurantelor, pensiunilor prin pictura decorativa, pictura murala, pictura de sevalet, pictura decorativa monocroma, tablouri, desene.

Personalizarea unui spatiu interior, indiferent daca abordarea decorarii acestuia este in stil clasic sau modern, poate fi conferita prin inserarea, printre elementele de decorare, a unor "bijuterii decorative" care sa il unicizeze.

Lucrarile de pictura decorativa personalizeaza amenajarea locuintelor, decorarea spatiilor hoteliere si unicizeaza ambianta restaurantelor, cafenelelor, saloanelor de infrumusetare, salilor de dans sau hobby, spatiilor comerciale si de business. Pentru ca, orice afacere, in primul rand, vinde prin imagine. Ochiul este primul receptacul senzitiv si, prin el, prima informatie cre ajunge la creier este, implicit, vizuala.

De aceea lucrarile noastre sunt creatii unice care confera armonie si culoare, creand un mediu de lucru placut. Proiectele sunt personalizate in functie de cerintele specifice de amanajare ale fiecarui client. Fiecare lucrare este realizata cu profesionalism, alegand cu grija tematica, cuorile, stilul si materialele pentru a fi armonizate cu spatiile ambientale in care oamenii isi desfsoara activitatea.

Combinatia materialelor folosite, a tehniciloe de realizare, gama diversificata de stiluri si tematici ne recomanda ca pe un partener care va poate oferii solutii practice si estetice de amenajare si decorare interioara prin pictura manuala.

In functie de acceptiuni cultural-estetice personale, cu un mai sumar sau mai consistent caracter artistic, pictura decorativa este o prezenta de care depinde expresivitatea unui spatiu, intr-o masura mai mare chiar, decat prin contributia designului mobilierului si finisajelor.

Amenajarea unui spatiu prin elemente artistice da verdictul asupra statutului de valoare ambientala a interiorului.